Jak widzicie forum nie działa. Zablokowałem możliwość pisania nowych postów, gdyż forum jest bombardowane przez rooty umieszczające niedozwolone treści. Ponieważ ja nie mam już czasu na bieżącą administrację poszukuję nowego administratora!
Do osoby tej należeć będzie:
1. aktualizacja skryptu
2. promocja forum
Forum postawione jest na profesjonalnym serwerze. Jest opłacone.
Zainteresowanych proszę o kontakt przez na PW. forum_admin
KSM Ogólnopolskie Forum Dyskusyjne - GOTÓW! Katolickie Stowarzyszenie Młodzieży - Ogólnopolskie Forum Dyskusyjne - www.forum.ksm.org.pl
" Nie wstydźcie się waszych ideałów - wręcz przeciwnie, głoście je i brońcie ich! Liczy na was Chrystus, liczy na was Pani Jasnogórska, liczy na was Kościół. Liczy na was i potrzebuje was Polska! Właśnie jako KSM."
Jan Paweł II 15 IV 1995 - ogólnopolska pielgrzymka KSM do Rzymu
Wysłany: 2008-06-26, 18:51 Dawid Olsztynek tj. ukochane mazury :)
Cześć Z Wielką radością , spokojem ducha i przede wszystkimi chęciami teraz jeszcze jako "sympatyk" lecz może wkrótce jako członek i i dalej się być może okaże wkrótce . Mam powyżej 18 lat , lubię piłkę nożną może czasami za bardzo jestem kibicem Stomilu Olsztyn . ze sportu lubię jeszcze siłownie tzn ćwiczyć i kick -boxing. Interesuje się również polityką lecz także jak w przypadku piłki nożnej i pozostałych zainteresowań staram się tonować emocje Pewnie już niektórzy myślą "czub" hehe lecz pamiętam o fragmencie z Ewangelii świętego Łukasza "Patrz , żeby światło , które jest w tobie , nie było ciemnością " Łk 11-35;) Muzyka od trance ,hip-hop i ostatnio Viole Brzezińską ;)heeh po hardcor zależnie od nastroju ( wiem ze hardcor ryje głowę nie słucham go dlatego zbyt często ) . Mam wiele marzeń , wiele celów i jak spora liczba ludzi problemów często z własnej winy no ale fragment 2 list świętego Pawła do Tymoteusza 2Tm 2,3 mówi bardzo wiele (sprawdż - warto ) . na Studia wybiorę się na socjologie , politologie lub pedagogikę socjalną aby nabyć wiedzę potrzebna aby pomagać bo same chęci to za mało . Pomożecie ? pozdrawiam wszystkich Pokój wam
_________________ Nigdy nie będziesz sam/a Nie umieRAJduchowo !
Życia Styl !
Agatko jasne że super jestem >prawie< jak supermen , więc super to mało powiedziane Ja to mam nadzieje że spotkamy się " w terenie " tzn działając lub gdzieś podczas jakichś inicjatyw typu pielgrzymka , nocne czuwania , zjazdy ksm , imprezy itd . "vini puh" specjalnie zajrzałem do tematu gdzie się przywitałaś aby się dowiedzieć więcej o Tobie jak i być moze poznać Twoje imię . Dobrze że jest dobrze i " jest doping" do pracy . Dzięki za pozdrowienia
Życia Styl !
heh.....wiesz teraz to już liczę na spotkanie w terenie zapraszam na zachód lub na południe....w tych miejscach urzęduję więc jesteś tu mile widziany w takim razie do zobaczenia
_________________ „W życiu jest coś więcej do zrobienia, niż tylko zwiększać jego tempo”
Przywitałem już raczej wszystkich . Czas zabrać się do pisania w innych tematach Szkoda tylko ze nikt nie odpowiedział na moje pytanie ale może jest tu ktoś kto woli to uczynić bardziej niż powiedzieć w sumie to lepsza pomoc
Życia Styl !
Ciesze się, że uczestniczyłeś w ostatniej sesji zarządów w Pucku. Mam nadzieję, że Twój wysiłek w tworzeniu i kreowaniu KSM nie pójdzie na marne!
Pamiętaj w razie pytań - zawsze służe pomocą!
Pozdrawiam
Dobrze że tu dzisiaj wszedłem na to forum ksm . Po pierwsze dlatego że Patrycja zadała dobre pytanie bez żadnych uszczypliwości więc z chęcią odpowiem wstaje przed 6 pracuje od 7do 15 do tego zazwyczaj 3 razy w tygodniu siłownia , spotkania ksm raz w tygodniu ale do tego trzeba dodać uczestnictwo w akcjach typu "dlaczego stop narkotykom" , współorganizacja wyjazdów na nocne czuwania do Pienieżna a teraz akcja pocztówka . Dzięki Marcelinio za chęci pomocy , życzliwość i pozdroweinia , również się ciesze że byłem na tym zjeżdzie warto było ! Kończę wypowiedz bo jadę na uczelnie . "Nie wyczerpała się litość Pana , miłość nie zgasła" Lamentacje 3:22 Trzymajcie się !
Życia Styl !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum