Jak widzicie forum nie działa. Zablokowałem możliwość pisania nowych postów, gdyż forum jest bombardowane przez rooty umieszczające niedozwolone treści. Ponieważ ja nie mam już czasu na bieżącą administrację poszukuję nowego administratora!
Do osoby tej należeć będzie:
1. aktualizacja skryptu
2. promocja forum
Forum postawione jest na profesjonalnym serwerze. Jest opłacone.
Zainteresowanych proszę o kontakt przez na PW. forum_admin
KSM Ogólnopolskie Forum Dyskusyjne - GOTÓW! Katolickie Stowarzyszenie Młodzieży - Ogólnopolskie Forum Dyskusyjne - www.forum.ksm.org.pl
" Nie wstydźcie się waszych ideałów - wręcz przeciwnie, głoście je i brońcie ich! Liczy na was Chrystus, liczy na was Pani Jasnogórska, liczy na was Kościół. Liczy na was i potrzebuje was Polska! Właśnie jako KSM."
Jan Paweł II 15 IV 1995 - ogólnopolska pielgrzymka KSM do Rzymu
Wysłany: 2009-01-23, 16:42 Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie :)
Szczesc Boze
Jestem Ela
uczeszczalam na KSM przez dluzszy czas ale teraz to juz sie popsulo bo jest inny ks i nie bardzo mi sie podobaja te spotkania.
Mieszkam w Witnicy (Parafia Witnica)
w diecezji zielonogorsko-gorzowskiem
fajnie by bylo spotkac kogos ze znajomych
Cześć , fajnie że jesteś . Nie przejmuj się co od ks. asystenta , gdy się nam coś nie podoba to trzeba dawać swoje sugestie i przyczyniać się do pozytywnych zmian . Zresztą w ksmie jest tyle dziedzin w których można działać że mając świadomość i możliwość działania , formacji itd warto być w ksmie Wszystkiego Dobrego wam życzę a w razie zniechęcenia kontaktuj się z ludżmi z innych oddziałów bo wielu ma podobne problemy i warto skorzystać z ich sposobów w pokonywaniu trudności Trzymaj się
_________________ Nigdy nie będziesz sam/a Nie umieRAJduchowo !
Życia Styl !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum