Jak widzicie forum nie działa. Zablokowałem możliwość pisania nowych postów, gdyż forum jest bombardowane przez rooty umieszczające niedozwolone treści. Ponieważ ja nie mam już czasu na bieżącą administrację poszukuję nowego administratora!
Do osoby tej należeć będzie:
1. aktualizacja skryptu
2. promocja forum
Forum postawione jest na profesjonalnym serwerze. Jest opłacone.
Zainteresowanych proszę o kontakt przez na PW. forum_admin
KSM Ogólnopolskie Forum Dyskusyjne - GOTÓW! Katolickie Stowarzyszenie Młodzieży - Ogólnopolskie Forum Dyskusyjne - www.forum.ksm.org.pl
" Nie wstydźcie się waszych ideałów - wręcz przeciwnie, głoście je i brońcie ich! Liczy na was Chrystus, liczy na was Pani Jasnogórska, liczy na was Kościół. Liczy na was i potrzebuje was Polska! Właśnie jako KSM."
Jan Paweł II 15 IV 1995 - ogólnopolska pielgrzymka KSM do Rzymu
Wysłany: 2006-04-02, 10:58 Wypowiedzi, zakładnanie tematów etc.
Znowu powraca temat wypowiedzi na forum. No może nie tyle wypowiedzi, co zakładania tematów. Z przykrością zauważam, że niektóre osoby wchodzą na forum tylko po to, żeby zagrac w skojarzenia.. A to chyba mija się z celem powołania tego forum.. Nie wiem czy podobnie myślicie, ale ja uważam, że jest to forum KSMowskie, dyskutujemy tu na poważne, mniej poważne i całkiem ,,niepoważne" tematy dotyczące KSM-u, Kościoła, ale także spraw przyziemnych tj piłka nożna czy wydarzenia na świecie. Warto też nadmienic, że mimo że tyle jest osób zarejestrowanych, na forum udziela się ich tylko trochę. Pozatym juz drugi raz zdarza się, że użytkownicy obarażają KSM. Wypowiedzcie się więc na ten temat! Pamiętajcie, że razem tworzymy to forum! Co wy o tym sądzicie???
hmmm to, że został zamkniety temat ciekawe obrazki jest dla mnie dziwne, ale nie ważne... skojażenia owszem są najbardziej obleganym tematem ale to chyba nikomu nie przeszkadza???a ja osobiście jeśli mam coś ciekawego(bądź mniej ciekawego) do napisania to poprostu pisze...jeśli nie to nic nie pisze...i tak jest chyba z każdym...
karolina_czartajew napisał/a:
Warto też nadmienic, że mimo że tyle jest osób zarejestrowanych, na forum udziela się ich tylko trochę
ale czyda się coś z tym zrobić???przecież ich nie zmusimy...fajnie by było i ciekawiej jeśli wszyscy zarejestrowanie zostawiliby jakiś ślad na forum choć dwa razy na tydzień...no ale my tutaj chyba nic nie możemy zrobić...może jedynie zachęcać zachęcac i jeszcze raz zachęcać...
może jedynie zachęcać zachęcac i jeszcze raz zachęcać...
heh może słąbo zachęcamy skoro się nie udzielają za bardzo....
Jarna napisał/a:
hmmm to, że został zamkniety temat ciekawe obrazki jest dla mnie dziwne, ale nie ważne...
temat został zamknięty, bo zgadzam się z kewisem co do tego tematu i został zmknięty dlatego, żeby nie było kolejnej ,,gry", w którj użytkownicy tylko by się udzielali a nie dyskutowali na ciekawsze, o wiele ciekawsze temety!
temat został zamknięty, bo zgadzam się z kewisem co do tego tematu i został zmknięty dlatego, żeby nie było kolejnej ,,gry", w którj użytkownicy tylko by się udzielali a nie dyskutowali na ciekawsze, o wiele ciekawsze temety!
ja myśle że jak ktoś miał coś napisać to i tak by napoisał z tym tematem bądź bez tego tematu ale dobra nie bede się kłócić koniec na ten temat
niektórzy wchodzą na forum...jeśli nie mają co napisać no grają w skojażenia bo tam zawsze jest co pisać...no przecież jakby mieli coś do powiedzenia na temat innych tematów to by pisali...np ja nie lubie piłki nożnej więc się w tych tematach nie udzielam...ale błagam zakończmy już to...
Moim zdaniem wszystkie tematy potrzebne nam, o których chcemy porozmawiać powinniśmy poruszać. Przyzam sie że sama żadko kiedy pisze posty...gdyż mam za mało czasu, lub istnieje jakis inny powod mojego nie pisania. tak mnie interesuje w jaki sposób mozna zachęcić rozne osoby do pisania? da sie tak zrobic? Ja spróbuje sie postarac i znalezc pare minut wolnych zeby napisac na jakies ciekawy temacik. spróbuje się przynajmniej postarac
hmmm no wiec ja powiem tak, na forum jestem od niedawna, jakies 1,5 miesiaca cos w tym stylu ale bardzo mi sie spodobało dlatego zagladam tutaj czesto i pisze troche postow, starałam sie zakładac nowe tematy ktore mnie intryguja albo poruszaja, na ktore mozna porozmawiac, ale jakos ostatnio nie mam nowych pomysłow.... pisze wiec tylko posty, jesli mam cos do napisania, a jesli nie to podobnie jak Jarna nie pisze ich... co do skojarzen to szczerze nie dziwie sie ze sa najpopularniejszym tematem, moze osoby, ktore sie wypowiadaja wyłacznie w takich przyjemnych tematach, a nie w powazniejszych nie potrafia dyskutowac, rozmawiac o wierze, o Bogu?? to przeciez nie jest nic złego, ja tez nie wiem czy wypowiedziałabym sie na kazdy temat, chociaz raczej mam duzo do powiedzenia , a samo czytanie wypowiedzi innych duzo daje, pokazuje ich poglady i moze pomoc w zrozumieniu naszych problemow... przyznacie łatwiej jest zapytac o cos czy jakos sie okreslic na forum, niz w realu, moze dowiemy sie czegos, o co wstydzilibysmy sie zapytac, albo nie wiedzielibysmy do kogo sie w danej sprawie zwrocic?? ale lekkie tematy tez sa potrzebne zeby sie odprezyc heh
_________________ "...Nie poprzez bliskość kogoś kochamy, ale dzięki odległości, deficytowi, brakom i tęsknocie..."
przyznacie łatwiej jest zapytac o cos czy jakos sie okreslic na forum, niz w realu, moze dowiemy sie czegos, o co wstydzilibysmy sie zapytac, albo nie wiedzielibysmy do kogo sie w danej sprawie zwrocic??
fajnie ujęta idea forum.
Sonia napisał/a:
ktore sie wypowiadaja wyłacznie w takich przyjemnych tematach, a nie w powazniejszych nie potrafia dyskutowac, rozmawiac o wierze, o Bogu??
to jet argument ale do mnie nie przemawia...
kasienka_czartajew napisał/a:
Ja spróbuje sie postarac i znalezc pare minut wolnych zeby napisac na jakies ciekawy temacik. spróbuje się przynajmniej postarac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum