Jak widzicie forum nie działa. Zablokowałem możliwość pisania nowych postów, gdyż forum jest bombardowane przez rooty umieszczające niedozwolone treści. Ponieważ ja nie mam już czasu na bieżącą administrację poszukuję nowego administratora!
Do osoby tej należeć będzie:
1. aktualizacja skryptu
2. promocja forum
Forum postawione jest na profesjonalnym serwerze. Jest opłacone.
Zainteresowanych proszę o kontakt przez na PW. forum_admin
KSM Ogólnopolskie Forum Dyskusyjne - GOTÓW! Katolickie Stowarzyszenie Młodzieży - Ogólnopolskie Forum Dyskusyjne - www.forum.ksm.org.pl
" Nie wstydźcie się waszych ideałów - wręcz przeciwnie, głoście je i brońcie ich! Liczy na was Chrystus, liczy na was Pani Jasnogórska, liczy na was Kościół. Liczy na was i potrzebuje was Polska! Właśnie jako KSM."
Jan Paweł II 15 IV 1995 - ogólnopolska pielgrzymka KSM do Rzymu
Diecezja: zielonogórsko-gorzowska
Funkcja w oddziale: Mieszacz :)
Wiek: 30 Dołączył: 06 Sie 2005 Posty: 1097 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2006-04-02, 18:26
Moje Panie i Panowie
1) Wiele tematów na forum jest bardzo ciekawych i nie wieżę, że nie można mieć własnego zdania. Jednakże obecna sytuacja na Forum pokazuje ogólny problem dotyczący nas wszystkich. Mamy coraz mniej do powiedzenia Nasze przemyślenia, pytania, wątpliwości w prosty i kolorowy sposób zabijają kolorowe pisemka, TV, radio i internet. Oczywiście nie sądzę, że wymienione środki masowego przekazu są złe - NIE SĄ!!! Ale albo boimy sie, albo naprawdę nie wiemy co napisać. Dlaczego? Powodów jest mnustwo, ja przytoczę tylko jeden - brak czasu. Ja sam staram sie raz dziennie zajrzeć na Forum, ale multum postów(co mnie bardzo cieszy) nie pozwala mi na zagłębianie się w wszystkie. Wybieraz tylko te co mnie interesują.
2) Co nas wszystkicjh forumowiczów najbardziej interesuje Polecam zjarzeć do działu ststystyki.
ehehe no dobrze ale już przestańmy z tymi skojarzeniami ...każdy ma trochę racji a teraz trzeba skupić się na tym żeby forum się rozwijało i żeby ludzie zarejestrowani jednak chcieli pozostawiać po sobie ślad...bo jednak ciekawiej byłoby gdyby wyrażało swoje opinie wiecej ludzi a nie tylko Ci sami w kółko...
no a ja sie jeszcze przyczepie do tych skojarzen heh no wiec nawet patrzac na te statystyki, to skojarzenia nie sa chyba wyswietlane wyłacznie przez zarejestrowanych uzytkownikow, tylko takze przez gosci, co swiadczyc moze ze sa ciekawym tematem i chetnie ogladanym i nie wiem czy forum byłoby tak atrakcyjne (a uwazam ze takie jest), gdyby były tylko powazne tematy dotyczace powiedzmy wiary, czasami potrzebne jest odprezenie
_________________ "...Nie poprzez bliskość kogoś kochamy, ale dzięki odległości, deficytowi, brakom i tęsknocie..."
ja tylko powiem tyle..najpierw czepialiście sie ze piszemy skojarzenia po to zeby nabijac sobie posty...a teraz czepiacie sie bo nei pieszemy na nic innego...nie psujecie tej atmosfery bo odciągniecie tym ludzi od forum....
a ja jeszcze cos dopisze... wiesz karolina moze w niektorych tematach juz nie ma co pisac zeby po kims nie powtarzac i nie pisac w kołko tego samego, a moze ktos sie poprostu nie chce wypowiadac i pisze skojarzenia, ktore no wydawało mi sie nikomu nie przeszkadzaja, przynajmniej teraz jak nie były wliczane do licznika postow, takze za bardzo nie rozumiem czemu zamknełas skojarzenia...
_________________ "...Nie poprzez bliskość kogoś kochamy, ale dzięki odległości, deficytowi, brakom i tęsknocie..."
takze za bardzo nie rozumiem czemu zamknełas skojarzenia...
popatrz co sie dzieje na forum od pewnego czasu wchdza tylo po to by dopisac skojarzenie.. a jak nie chcesz sie wypowiadac na te tematy ktore sa to zaloz nowy!
popatrz co sie dzieje na forum od pewnego czasu wchdza tylo po to by dopisac skojarzenie.. a jak nie chcesz sie wypowiadac na te tematy ktore sa to zaloz nowy!
i to jest swietny pomysł
nowa zabawa... tylko niech ktoś da propozycje..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum