Jak widzicie forum nie działa. Zablokowałem możliwość pisania nowych postów, gdyż forum jest bombardowane przez rooty umieszczające niedozwolone treści. Ponieważ ja nie mam już czasu na bieżącą administrację poszukuję nowego administratora!
Do osoby tej należeć będzie:
1. aktualizacja skryptu
2. promocja forum
Forum postawione jest na profesjonalnym serwerze. Jest opłacone.
Zainteresowanych proszę o kontakt przez na PW. forum_admin
KSM Ogólnopolskie Forum Dyskusyjne - GOTÓW! Katolickie Stowarzyszenie Młodzieży - Ogólnopolskie Forum Dyskusyjne - www.forum.ksm.org.pl
" Nie wstydźcie się waszych ideałów - wręcz przeciwnie, głoście je i brońcie ich! Liczy na was Chrystus, liczy na was Pani Jasnogórska, liczy na was Kościół. Liczy na was i potrzebuje was Polska! Właśnie jako KSM."
Jan Paweł II 15 IV 1995 - ogólnopolska pielgrzymka KSM do Rzymu
Diecezja: zielonogórsko-gorzowska
Wysłany: 2007-04-13, 00:29 Kilka statystyk Forum
Ponieważ Statystyki dostępne dla wszystkich nie pokazują ile osób naprawdę zagląda na Forum, postanowiłem uchylić rąbka tajemnicy (Jeśli to kogoś interesuje )
Zatem "unikalnych" osób oglądających Forum (w tym zalogowanych) było:
Ponad 4 tysiące w marcu to chyba całkiem dobry wynik
Bądź co bądź Forum rozwija sie, a ja czekam na wszelkie Wasze uwagi i pomysły
Diecezja: drohiczyńska
Funkcja w oddziale: Prezes Zarządu KSM
Wiek: 29 Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 595 Skąd: Sokołów Podlaski
Wysłany: 2007-04-13, 08:55
oko cieszy jak sie forum rozrasta.
Uważam że powinniśmy zrobić coś z użytkownikami którzy się raz zalogowali i potem nigdy ich nie było. czyli tacy co w okienku aktywności czyli ostatniego logowania pisze nigdy
jest takich aż ponad setka.
_________________ Poznanie siebie to poczatek.
Trzymanie się razem to rozwój.
Praca razem to sukces.
Funkcja w oddziale: Mieszacz :)
Wiek: 30 Dołączył: 06 Sie 2005 Posty: 1097 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2007-04-15, 23:12
Hmmm - można raz do roku, a jak się okaże że to za mało to i dwa razy do roku zrobić takie przewietrzenie. Ale musi być to poparte wcześniejszymi emailami do tych osób. A to trochę wymaga czasu i pracy. Jest wiele wiele osób, które zaglądają a nie logują się.
Mamy tylko 459 zarejestrowanych użytkowników a odwiedzin ponad 4 tysiące. Jak nawet odejmę od tej sumy użytkowników neostrady (mających zmienne IP), to i tak sądzę że spokojnie będzie z tysiąc osób. Widać KSM interesuje sporą rzeszę osób I to cieszy
Więc nie chcę kogoś skrzywdzić w ten sposób.
Jeśli możesz napisać mi treść takiego emaila to ja się tym zajmę, ale wpierw proszę o opinię innych osób na ten temat.
Diecezja: rzeszowska
Funkcja w oddziale: soul rebel^^
Wysłany: 2007-04-16, 11:00
kewis napisał/a:
Uważam że powinniśmy zrobić coś z użytkownikami którzy się raz zalogowali i potem nigdy ich nie było. czyli tacy co w okienku aktywności czyli ostatniego logowania pisze nigdy
jest takich aż ponad setka.
zgadzam sie z Kewisem
Poza tym te osoby jesli juz zdecydują sie coś napisac, to mogą się zarejestrować ponownie...
Zresztą powiem tak, ze większość użytkowników rejestrowało się w 2006 tak miedzy kwietniem a majem i wtedy też coś złego się działoz forum...bo ilekroć ktos się zarejestrował...to nie dostawał linku aktywacyjnego :P Ja też tak miałam Rejestrowałam sie kilka razy, bo myślałam ze zrobiłam to źle i dlatego nikt mi nie przysyła linku na maila ;( I tak zauważcie, ze wiekszosć osób o tych samu\ych danych jest lub było zarejestrowanych po kilka razy...co można zauważyć podczas obhodzonych urodzin... gdzie pojawia się jednego dnie multum osób a okazuje isę że to jedna i ta sama :P JA juz poprosiłąm admina o usuniecie niewykorzystwanych przez mnie kont noo i jestem "czysta"
promyk5 napisał/a:
Widać KSM interesuje sporą rzeszę osób I to cieszy
no to baaaaaaa
A co do tego krzywdzenie to myslę, ze nie bedzie az tak źle... przeciez jeśli ktoś zechce coś tam kiedyś napisać to można sie zarejestrować ponownie :^^
Pooozdrawiam
_________________ "Będę patrzeć w Górę, i śmiać się, i kochać, i dźwigać..."
Diecezja: drohiczyńska
Funkcja w oddziale: Prezes Zarządu KSM
Wiek: 29 Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 595 Skąd: Sokołów Podlaski
Wysłany: 2007-04-17, 23:28
promyyk ale chodzi mi o osoby które nigdy się nie zalogowały, czyli zarejestrowały sie i tyle. A jak się zobaczy łaczny czas ich wizyt to widać 0 minut. Nie chce tu skrzywdzić kogoś kto jest a mało psze, albo wcale nie pisze. Chodzi mi tylko o tych którzy zobaczyli i więcej ich nie ma. To tak jak z skrzynką e-mailowa, nie logujesz sie nie korzystasz, to cię usuwają.
_________________ Poznanie siebie to poczatek.
Trzymanie się razem to rozwój.
Praca razem to sukces.
Funkcja w oddziale: Mieszacz :)
Wiek: 30 Dołączył: 06 Sie 2005 Posty: 1097 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2007-04-17, 23:54
OKI. W weekend rozejrzę się, bo teraz nie ma czasu.
Ale mam BIG PROŚBĘ - proszę napiszcie dla mnie treść takiego emaila z wyjaśnieniem dlaczego dana osoba została usunięta. Chodzi o to, żeby ta osoba zrozumiała dlaczego ją skasowałem, ale żeby też nie czuła sie urażona. Na koniec warto by dodać, cos w stylu: "Jeśli nadal jesteś zainteresowany/wana KSM`em to zapraszamy: www.forum.ksm.org.pl" To tylko mój pomysł. Czekam na propozycje emaila na PW lub jako post do tego wątku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum