Jak widzicie forum nie działa. Zablokowałem możliwość pisania nowych postów, gdyż forum jest bombardowane przez rooty umieszczające niedozwolone treści. Ponieważ ja nie mam już czasu na bieżącą administrację poszukuję nowego administratora!
Do osoby tej należeć będzie:
1. aktualizacja skryptu
2. promocja forum
Forum postawione jest na profesjonalnym serwerze. Jest opłacone.
Zainteresowanych proszę o kontakt przez na PW. forum_admin
KSM Ogólnopolskie Forum Dyskusyjne - GOTÓW! Katolickie Stowarzyszenie Młodzieży - Ogólnopolskie Forum Dyskusyjne - www.forum.ksm.org.pl
" Nie wstydźcie się waszych ideałów - wręcz przeciwnie, głoście je i brońcie ich! Liczy na was Chrystus, liczy na was Pani Jasnogórska, liczy na was Kościół. Liczy na was i potrzebuje was Polska! Właśnie jako KSM."
Jan Paweł II 15 IV 1995 - ogólnopolska pielgrzymka KSM do Rzymu
Diecezja: rzeszowska
Funkcja w oddziale: prezes
Wysłany: 2007-06-08, 10:50 Mój podpis
Coraz więcej osób pyta mnie co znaczy mój podpis (Pozdrowienia dla Gość ) Więc już tłumaczę. W podpisie mozna sobie wpisać [ you ] tylko ze bez spacji i wtedy każdemu użytkownikowi będzie wyświetlal się jego nick. No i mozna sobie wpisać teraz cokolwiek a nie zmieniać podpisu jeśli chce się kogoś pozdrowić. Taka funkcja jest przypatna - uniwersalna, bo tak właściwie jednym podpisem pozdrawiamy każdego forumowicza. Jeśli macie jeszcze jakieś pytania to piszcie tutaj Pozdrawiam
Funkcja w oddziale: prezes
Wysłany: 2007-06-09, 08:07
to są takie uniwersalne pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów. Wpisałem w podpisie
"Pozdrowienia dla [ you ] (bez spacji) I wtedy np. Tobie zamiast [ you ] wyświetli sie nick: karolina_czartajew
Funkcja w oddziale: soul rebel^^
Wysłany: 2007-09-06, 17:58
Eol napisał/a:
Paty$=) może mi się wydaje ale już taki temat był na forum.
no i znowu zabawa z [ you ]
a temat Eolu był ale rozwijany chyba nie w oddzielnym temacie tylko w jakimś innym , bo ja też miałam kiedyś podobny opis o Tomka i większość ludzi zasypywała mnie PW
Także jak dla mnie temat jest zamknięty, bo raczej wyjaśnionyyy
Taki trick z [ you ] ale sprawia przyjemność i zakłopotanie
Pozdrawiam Ciebie, Gość
_________________ "Będę patrzeć w Górę, i śmiać się, i kochać, i dźwigać..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum